Sønderborg vil lave landets første Center for Verdensmål

20. februar 2019 Samfund

Kær Vestermark bliver hjemsted for landets første Center for Verdensmål.

Det ligger i kortene efter at ideen onsdag  fik opbakning fra et enigt Økonomiudvalg. Sagen skal dog lige en tur gennem byrådet i den kommende uge, men her vil opbakningen angiveligt blive som i Økonomiudvalget.

I Center for Verdensmål bliver FNs 17 Verdensmål synlige, både for kommunes borgere og virksomheder, men også for besøgende fra ind- og udland, der vil lære af Sønderborg Kommunes handlinger i forhold til verdensmålene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FNs 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst, skriver kommunens forvaltning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...