Sønderborg vil lave landets første Center for Verdensmål

20. februar 2019 Samfund

Kær Vestermark bliver hjemsted for landets første Center for Verdensmål.

Det ligger i kortene efter at ideen onsdag  fik opbakning fra et enigt Økonomiudvalg. Sagen skal dog lige en tur gennem byrådet i den kommende uge, men her vil opbakningen angiveligt blive som i Økonomiudvalget.

I Center for Verdensmål bliver FNs 17 Verdensmål synlige, både for kommunes borgere og virksomheder, men også for besøgende fra ind- og udland, der vil lære af Sønderborg Kommunes handlinger i forhold til verdensmålene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FNs 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst, skriver kommunens forvaltning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...