Sønderborgs kvinder fejrer Kvindedagen med en Ladies Night

8. februar 2019 Sønderborg

SønderborgNYT mødte torsdag en gruppe af Sønderborgs powerkvinder, der lige for tiden har forrygende travlt med at stykke Kvindedagen sammen, så den bliver en herlig oplevelse for op til 300 af Sønderborgs kvinder, når de fredag den 8 marts møder op på Hotel Sønderborg Strand klokken 18.

Efter nogle år på AGS flyttede Kvindedagen til EUC Syd og i år bliver det byens hotel, der skal være rammen om kvinderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig til at byde kvinderne velkommen her på Hotel Sønderborg Strand, som forresten er et hotel, hvor der er kvinder i lederstillinger”, siger direktør Helle Miang til SønderborgNYT.

Kvindekomiteen pifter konceptet op

I år er den 8 marts en fredag og det har fået kvinderne i Kvindekomiteen til at ændre ved konceptet.

“Vi har lagt vægt på, at Kvindedagen skal være en rigtig god oplevelse for kvinderne og for første gang koster det penge at deltage. Vi kalder aftenen for Ladies Night”, siger Dorthe Lykke Jørgensen fra komiteen.

“Prisen er 300 kroner og med i prisen er en Tapas-menu, et glas vin samt kaffe og sødt. Kvinderne får også hver ti lodder i lotteriet, hvor der kan vindes flotte sponsorgaver fra byens forretninger og firmaer”, siger Susanne Højgaard Larsen til SønderborgNYT. Hun er også med i Kvindekomiteen.

Det er jo en fredag

Kvindekomiteen har inviteret Özlem Cekic til at komme og tale.

“På den måde er vi sikre på, at kvinderne får noget med hjem”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic, som også er en del af Kvindekomiteen.

“Det er jo en fredag, der er Kvindedagen, så vi prøver med eventboder og ser, om det ikke falder i kvindernes smag”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Hvis du – og veninderne – har lyst til en anderledes oplevelse fredag den 8 marts, så kan I tilmelde jer Kvindedagen via MobilPay 202691.

Bruger du ikke MobilPay, så kan du sende en besked via Kvindedagens Facebookside – så bliver du guidet frem til din tilmelding.

Arrangementets eventuelle overskud bliver givet videre til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk