Sønderjyllands Symfoniorkester byder velkommen til endnu en sæson

19. marts 2019 Kultur

Lørdag den 6. april mellem klokken 10 og 12 præsenterer og lancerer Sønderjyllands Symfoniorkester det nye sæsonprogram med salg af abonnementer, musikalske indslag og lidt at drikke i Alsion

Ved denne begivenhed sætter vi fokus på sæsonen 2019/2020 og ikke mindst partnerskabet med vores trofaste publikum, som er dét, det hele drejer sig om, skriver musikchef Nikolaj Andersen i en pressemeddelelse.

I sæson 2019/2020 byder vi samtidig hjerteligt velkommen til Johannes Wildner, der tiltræder som orkestrets chefdirigent i tre sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gjort muligt med en eksklusiv sponsoraftale med strengefabrikant Larsen Strings.

Sønderjyllands Symfoniorkester og Bryggeriet Fuglsang, som er enesponsor for sæsonprogrammet, stiller op i Alsion, hvor ensembler fra orkestret vil skabe liv, musik og stemning ved lanceringen af det kommende sæsonprogram.

Ligeledes vil der blive mulighed for at møde orkestrets musikere til en snak om den kommende sæsons mange koncerttilbud og at få en smagsprøve på Fuglsang Bryggeriets øl og vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår i Alsions kunstnerfoyer og i koncertsalen.

Administrationen vil holde åbent med mulighed for at købe sæsonabonnementer.

Salget starter kl. 10.00 og slutter kl. 12.00 og man stiller sig op i køen ved at trække et nummer.

Alle er velkomne til vores festlige og musikalske sæsonlancering.

Vi glæder os til at kunne byde jer alle velkommen til sæsonen 2019/2020 med et særdeles velspillende Sønderjyllands Symfoniorkester og ser frem til at møde koncertgængere i alle aldre i mange af Syd- og Sønderjyllands samt Sydslesvigs koncertsale.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...