Sønderjysk Pigekor hygger med VIP’ere

4. april 2019 Kultur

Onsdag aften var en del af de sponsorer, som hjælper Sønderjysk Pigekor til at rejse på tourné i Canada, på besøg i koret stadig nye lokaler i Sønderborg Kaserne.

Her blev der budt på korsang, lidt til ganen og også en rundvisning.

Blandt sponsorerne var Beka Auto.

“Vi synes, der er meget godt ved Sønderjysk Pigekor, så dem vil vi gerne støtte – og vi havde jo fornøjelsen af ,at de sang i vores forretning i forbindelse med et modeshow”, siger ejeren Allan Poulsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var en fantastisk oplevelse”, siger han.

Sønderjysk Pigekors koncertkor synger også andre steder i landet og det sker, at de rejser udenlands for at give en række koncerter – og dermed er de ambassadører, der viser, at vi kan noget i Sønderborg.

Heldigvis er der virksomheder, der hjælper koret med at få råd til udlandsrejserne, så pigerne ikke skal af med en gigantisk egenbetaling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...