Soroptimisterne tidligt på gaden med klimahåb og Verdens Bedste Nyheder

30. august 2019 Samfund

Soroptimister International, Sønderborg uddeler klimahåb og Verdens Bedste Nyheder i Sønderborg fredag den 6. september klokken 7.00 – 9.00 ved Sønderborg Banegård og ved Statsskolen.

Vi er lokale frivillige fra Soroptimist International, Sønderborg, der tropper op og uddeler chokolade og en avis med konstruktive nyheder om kampen mod klimaforandringerne.

Verden er nemlig begyndt at vågne op til klimahandling, skriver Soroptimisterne til SønderborgNYT.

Selvom det stadig går den gale vej for klimaet, er privatpersoner, virksomheder, organisationer, kommuner, nationalbanker og staten begyndt kaste sig ind i kampen mod klimaforandringerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Handling nu

Flere og flere er endelig begyndt at indse, at klimaforandringerne kræver handling nu.

Det er vores håb for, at vi sammen kan bremse den globale opvarmning.

Derfor går tusindvis af frivillige på gaden over hele landet, for at dele Verdens Bedste Nyheder-aviser med historier om klimahandlinger ud til morgenfriske danskere.

For uden håb bliver vi passive og paralyserede – og indsatsen mod klimaforandringerne kalder netop på handling og forandring.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...