Soroptimisternes julemarked

11. november 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Soroptimisterne holder julemarked 20.-21. november kl. 10-17 i Store Sal på Sønderborg bibliotek. Her sælger frivillige kvinder fra Sønderborg og omegn spændende julepynt, juledekorationer, julekort, tasker og smykker og andre gode ting.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad dig friste Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du lytter til vores hyggepianist, får en kop kaffe og støtter en god sag.

Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.

Julemarkedet byder bl.a. på: Julegodter, lopper, akvareller, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper. Tøj og tasker er lidt brugte – og alt meget lækkert.

Har du en julereklame for julemarkedet, så medbring kuponen og deltag i lodtrækning af eksklusive gaver doneret af firmaer i Sønderborg og Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kuponen afleveres på julemarkedet udfyldt med navn, adresse og betaling af 20,- kr.

Vi hjælper andre

Overskud fra julemarkedet går hovedsageligt til lokale projekter.jul

Soroptimisterne støtter derudover Reden International, der hjælper udenlandske prostituerede i Danmark og lokale projekter her i Sønderborg, hvor kvinder og børn har brug for en håndsrækning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Soroptimist International Sønderborg på www.soenderborg.soroptimist-danmark.dk

 

 

 

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...