Soroptimisternes julemarked

11. november 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Soroptimisterne holder julemarked 20.-21. november kl. 10-17 i Store Sal på Sønderborg bibliotek. Her sælger frivillige kvinder fra Sønderborg og omegn spændende julepynt, juledekorationer, julekort, tasker og smykker og andre gode ting.jul

Lad dig friste Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du lytter til vores hyggepianist, får en kop kaffe og støtter en god sag.

Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.

Julemarkedet byder bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

på: Julegodter, lopper, akvareller, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper. Tøj og tasker er lidt brugte – og alt meget lækkert.

Har du en julereklame for julemarkedet, så medbring kuponen og deltag i lodtrækning af eksklusive gaver doneret af firmaer i Sønderborg og Gråsten.

Kuponen afleveres på julemarkedet udfyldt med navn, adresse og betaling af 20,- kr.

Vi hjælper andre

Overskud fra julemarkedet går hovedsageligt til lokale projekter.jul

Soroptimisterne støtter derudover Reden International, der hjælper udenlandske prostituerede i Danmark og lokale projekter her i Sønderborg, hvor kvinder og børn har brug for en håndsrækning.

Læs mere om Soroptimist International Sønderborg på www.soenderborg.soroptimist-danmark.dk

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...