Soroptimisternes julemarked

11. november 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Soroptimisterne holder julemarked 20.-21. november kl. 10-17 i Store Sal på Sønderborg bibliotek. Her sælger frivillige kvinder fra Sønderborg og omegn spændende julepynt, juledekorationer, julekort, tasker og smykker og andre gode ting.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad dig friste Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du lytter til vores hyggepianist, får en kop kaffe og støtter en god sag.

Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.

Julemarkedet byder bl.a. på: Julegodter, lopper, akvareller, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper. Tøj og tasker er lidt brugte – og alt meget lækkert.

Har du en julereklame for julemarkedet, så medbring kuponen og deltag i lodtrækning af eksklusive gaver doneret af firmaer i Sønderborg og Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kuponen afleveres på julemarkedet udfyldt med navn, adresse og betaling af 20,- kr.

Vi hjælper andre

Overskud fra julemarkedet går hovedsageligt til lokale projekter.jul

Soroptimisterne støtter derudover Reden International, der hjælper udenlandske prostituerede i Danmark og lokale projekter her i Sønderborg, hvor kvinder og børn har brug for en håndsrækning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Soroptimist International Sønderborg på www.soenderborg.soroptimist-danmark.dk

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...