SoupSteak&Ice har masser af musik-aftaler

28. april 2014 Erhverv
De to unge musikere i den lokale duo SoupSteak&ICE går en travl uge i møde.

Kom og fest med SoupSteak&ICE

Kom og fest med SoupSteak&ICE

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nemlig hele 5 koncerter i kalenderen, fordelt på 3 dage, og allesammen i Sønderborg og omegn.
Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag spiller bandet på scenen i Mølleparken i forbindelse med 1.maj-mødet hele to koncerter i løbet af eftermiddagen hhv. kl 12.30 og igen kl 15.30. Bandet har før spillet ved arrangementet og glæder sig til igen at skulle være en del af underholdningen denne dag.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi glæder os til at spille, og har gennem de sidste år haft et godt samarbejde med  både udvalget bag arrangementet og HotShotDuo, der er den musikalske pauseunderholdning til arrangementet, siger Lasse Sørensen, bandets forsanger, og fortsætter:1912051_768306823194413_5808967049327519736_n
Artiklen fortsætter under annoncen

– Så selvom 1.maj for mange er en politisk sag, så ser jeg det mere som en fællesskabsdag, hvor sønderborgerne kan mødes og nyde en eftermiddag – gerne med sol – sammen, og vi vil i hvert fald gøre alt for at give publikum en god oplevelse når vi går på scenen.
Artiklen fortsætter under annoncen

De to musikere i SoupSteak&ICE får yderligere travlt denne eftermiddag, da de kl. 14.30 skal passe deres “bijob” i Broager Showband hvor Lasse Sørensen er dirigent og Mike Grandt spiller på tuba og sækkepibe.

Lasse Sørensen satser på musikken og det går glimrende.

Lasse Sørensen satser på musikken og det går glimrende.

På fredag d. 2. maj er der lagt op til endnu en koncert, når duoen SoupSteak&ICE spiller til LightByNight i Sønderborg by. Her skal de spille fra 19-22 på jernbanegade, mellem Matas og Borgen, og i aftenens anledning stiller bandet op med det store opsætning af lys og lyd og glæder sig til at sprede deres musik i Sønderborgs gader.
– VI håber vejret er med os, siger Lasse Sørensen.
– Vi har et godt samarbejde med Sønderborg Handel og de har til denne dag sørget for at sætte scene op, sørget for borde og bænke og ikke mindst allieret sig med den lokale Jesper Pølsemand, der vil have tændt op i grillen.
Bandet har inviteret en af deres musikalske legekammerater med til koncerten denne aften, nemlig Sangerinden Trine Agergaard Jensen der netop er hjemvendt fra Cambodia.
– Vi håber der er mange der vil kigge forbi os i løbet af aftenen.
Lørdag d. 3. maj er bandet på igen, denne gang til en af deres specialer – nemlig bryllupper. Så efter to dage med fire offentlige koncerter sluttes “miniturnéen” af med et bryllup, inden søndagen går med at være instruktør for Broager Brandværnsorkester ved deres øvesøndag.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>