SoupSteak&ICE inviterer til halbal og CD-fest

29. januar 2014 Kultur

SoupSteak&ICE har netop færdiggjort en række indspilninger til en ny CD og fejrer resultatet med et brag af en koncert fredag d. 14. marts 21.00 men med 3 retters koncertmenu allerede fra kl. 18.30.

Menuen og musikken vil være: SoupSteak&ICE.

Kom og fest med SoupSteak&ICE

Kom og fest med SoupSteak&ICE

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten vil være en blanding af duoens store repertoire, udpluk af de seneste indspilninger og særligt denne aften vil koncerten være krydret med forskellige dygtige solister og indslag.

Alt dette fås til en uhørt billig pris á kun 100 kr. pr. person . for både spisning og koncert. Hertil kommer drikkevarerne.

Tilmelding til koncert og menu på mail: Sorensenmusik@live.dk eller på tlf: 22150284 senest d. 3. marts 2014 (tilmelding er bindende)

Koncerten arrangeres i samarbejde med Ulkebøl Hallens Caféteria!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...