Spændende foredrag på Sønderborg Sygehus 21. april

11. april 2018 Samfund

Region Syddanmark inviterer til foredrag, som viser et bredt udpluk af psykiatriens mange facetter som for eksempel telepsykiatri, gruppeterapi, nedbringelse af tvang, sorgbearbejdning og sansestimulation.

“Jeg glæder mig til, at vi kan fortælle om al den spændende forskning, som vi laver for hele tiden at forbedre behandlingen for borgere med psykiske lidelser”, siger lægefaglig direktør for Psykiatrien i Region Syddanmark Anders Meinert Pedersen.

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 75.000 besøgende.

På Sygehuset i Sønderborg bliver der den 21. april mellem kl. 10 og 14 sat stande op ved siden af standene for det almindelige sygehus i en fællesbygning på området.

Åbent hus foregår i lokalpsykiatriens lokaler.

Nærmere stedangivelse når du møder op.

Programmet

  • Jakob Bredtoft, effektforskning og psykoterapi
  • Monica Pankiewicz, Hvad tror du er bakteriernes livretter?
  • Susanne Stark, Relationsuddannelse og behandling
  • Åbent hus i lokalpsykiatrien med rundvisning og PsykInfostand og SIND
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...