Spændende husflid-udstilling i Alleen

20. oktober 2019 Kultur

Lørdag kiggede 123 betalende gæster indenfor i Husflidsskolens spændende udstilling i Alleen i Sønderborg, hvor der både lørdag og søndag blev vist masser af glimrende håndværk og brugskunst.

Der blev kniplet, strikket, lavet halskæder og meget andet i boderne.

“Der er også en bruger fra Købmandsgården, der er har lidt med i udstillingen”, siger Rasmus Caspersen der er en del af både Husflidskolen og Købmandsgården.

Den person fra Købmandsgården, der laver husflid, sidder ved en drejebænk og laver både bakker og skåle.

“Hans udfordring er, at han ikke kan bruge sin højre arm, så vi har vendt drejebænken, så han kan arbejde fra bagsiden af den”, siger Rasmus Caspersen til SønderborgNYT.

Han synes, det er skønt, der er fundet en vej til, at herren fra Købmandsgården også kan lave husflid.

“Det giver ham jo utroligt meget, han kan være skabende og lave noget flot”, siger Rasmus Caspersen.

Ved de mange boder var der bemandet med kreative mennesker, der kunne fortælle de besøgende, hvordan de forskellige ting er lavet – og også, at enhver husflidsinteresseret er velkommer i Husflidsskolen , der bor i Reimerskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...