Spændende jobmulighed hos Sønderjyllands Symfoniorkester (er besat)

3. februar 2019 Kultur

Stillingen er blevet besat og kan ikke længere ansøges

Har du en drøm om at være en del af en spændende, kunstnerisk og musikalsk arbejdsplads?

Så har du mulighed for at blive producent i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Interesseret? – se det fulde stillingsopslag HER.

Stillingen som producent i orkestret indebærer en række administrative og ledelsesmæssige opgaver med særlig fokus på planlægning, intern kommunikation, personaleadministration og produktionsledelse. Du kommer til at arbejde sammen med orkestrets musikere og vil være administrativ leder for et lille teknisk produktionsteam samt stedfortræder for musikchefen. Du vil stå for den interne og eksterne kommunikation med orkestrets musikere, øvrige administration, samarbejdspartnere, dirigenter, kunstnere med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har et godt kendskab til arbejdet i musik- eller scenekunstlivet samt opbygningen af et symfoniorkester, og er symfonisk musik en af dine interesser, så er du måske den rette person som producent i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Orkestret ønsker at ansætte en person, der møder sine omgivelser med empati og med faglig indsigt. Samtidig skal man være klar til at have mange bolde i luften, hvilket kræver en stor grad af robusthed og overblik. 

Interesseret? – se det fulde stillingsopslag HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Symfoniorkester er et landsdelsorkester med 57 passionerede strygere, blæsere og slagtøjsspillere, som hver uge spiller koncerter over hele Syd- og Sønderjylland.

Årligt spiller Sønderjyllands Symfoniorkester omkring 150 arrangementer – lige fra symfonikoncerter til kirkekoncerter, skolekoncerter og familiekoncerter.

Desuden spiller Sønderjyllands Symfoniorkester fælleskoncerter med Slesvig-Holstens Symfoniorkester, koncerter med lokale kor og gymnasiekor – og koncerter til Den Jyske Operas forestillinger i landsdelen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...