Fredag den 19. september kan du komme til Spansk Aften på Hotel Comwell i Sønderborg. En aften, der bare vil emme af spanske oplevelse med Flamingo-dans og helt forrygende spansk guitarspil. Alt er sat sammen i en helhed, der bare oser af sydlandsk stemning.
Køkkenchefen og hans kokke har snakket sig frem til en festlig menu, der på alle måder smager af Spanien – og den en oplevelse, der koster under 400 kroner pr. kuvert.
- Vores spanske aften er – som vores andre tema-aftener – en oplevelse. På Hotel Comwell lægger vi stor vægt på, det skal være en oplevelse at spise ude og i temaerne bliver det en fælles oplevelse for alle gæster, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNyt.
Her kan du lade dig friste af menuen, inden du bestiller bord på telefon: 7442 1900 eller på mail: [email protected]
Forret
Tapas; Impresións de la cocina
Køkkenets tapas impressioner
Buffet
Empanadas
Indbagt, krydret oksekød
Redonda de Ternera en Salsa de Puerro
Kalvfilet i porre, gulerod og hvidvin
Paella
Ris, safran, fisk og skaldyr
Bacalao Vizcaina
Fiskegryde med torsk
Pipirrrana
Spansk kartoffelsalat
Pollo al Ajillo
Kylling med hvidløg
Cascada Fideua
Grøntsager og nudler
Escabeche
Salat med kråser
Albondingas Gasperej
Krydrede kødboller med valnødder
Cordero Moruno
Marineret lammekølle med sherry, rosiner og mandler
Conejo con Tomato
Kanin i tomat
Ensalada Sencilla
Salat med æg, tun og oliven
Alubias con Arroz
Pinto bønner med hvidløg og laurbærblade
Desserter
Flan de Naranja
Appelsin flan
Churros
Friterede vandbakkelser
Tarta de Santiago
Mandelkage
Crema di Lemon Congelado
Citron flødeis