Spar penge med Moove-taxi

9. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På to måneder har tæt ved 40.000 danskere downloadet den lovlige taxi-app MOOVE.

App’en, der siden december har givet iPhone brugerne i København og Aarhus taxikørsel til fast lav pris, er netop lanceret i en længe efterspurgt Android-version.

I denne uge blev der åbnet op for MOOVE  Sønderborg, hvor man siden tirsdag har haft mulighed for at bestille en MOOVE-taxi til fast lav pris.

MOOVE-ture der bookes i Sønderborg køres af det lokale taxiselskab DanTaxi Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Som Danmarks største taxiselskab har vi en pligt til at føre an i udviklingen og med MOOVE har vi vist, at selvfølgelig kan det lade sig gøre at tilbyde ny teknologi i taxi-regi uden at overtræde lovgivningen.”, siger direktør i 4×48 TaxiNord/DanTaxi Carsten Aastrup i en pressemeddelelse.

Om MOOVE

 MOOVE-ture der bookes i Sønderborg, køres af det lokale taxiselskab DanTaxi Syd

En MOOVE-tur bestilles og betales direkte i app’en. Prisen udregnes ud fra den billigste rute ved hjælp af Google Maps. App’en medregner forhold som myldretidstrafik, snefald, trafikpropper o.s.v., og tilbyder kunden en pris, som afspejler tidspunkt og forventet trafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den pris, man ser på skærmen, er hvad man betaler for turen.

Prisen på en MOOVE-tur ligger ca. 10-15 procent under prisen på en taxi bestilt over telefonen eller en taxi prajet på gaden.

MOOVE konceptet indebærer, at kunden vurderer kørslen med op til fem stjerner. Kun chauffører der kan opretholde et ensartet højt serviceniveau kører MOOVE.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...