Spar penge med Moove-taxi

9. marts 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På to måneder har tæt ved 40.000 danskere downloadet den lovlige taxi-app MOOVE.

App’en, der siden december har givet iPhone brugerne i København og Aarhus taxikørsel til fast lav pris, er netop lanceret i en længe efterspurgt Android-version.

I denne uge blev der åbnet op for MOOVE  Sønderborg, hvor man siden tirsdag har haft mulighed for at bestille en MOOVE-taxi til fast lav pris.

MOOVE-ture der bookes i Sønderborg køres af det lokale taxiselskab DanTaxi Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Som Danmarks største taxiselskab har vi en pligt til at føre an i udviklingen og med MOOVE har vi vist, at selvfølgelig kan det lade sig gøre at tilbyde ny teknologi i taxi-regi uden at overtræde lovgivningen.”, siger direktør i 4×48 TaxiNord/DanTaxi Carsten Aastrup i en pressemeddelelse.

Om MOOVE

 MOOVE-ture der bookes i Sønderborg, køres af det lokale taxiselskab DanTaxi Syd

En MOOVE-tur bestilles og betales direkte i app’en. Prisen udregnes ud fra den billigste rute ved hjælp af Google Maps. App’en medregner forhold som myldretidstrafik, snefald, trafikpropper o.s.v., og tilbyder kunden en pris, som afspejler tidspunkt og forventet trafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den pris, man ser på skærmen, er hvad man betaler for turen.

Prisen på en MOOVE-tur ligger ca. 10-15 procent under prisen på en taxi bestilt over telefonen eller en taxi prajet på gaden.

MOOVE konceptet indebærer, at kunden vurderer kørslen med op til fem stjerner. Kun chauffører der kan opretholde et ensartet højt serviceniveau kører MOOVE.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...