Sparekuffert giver lejere klima-besparelser

6. maj 2015 Erhverv

En ny Sparekuffert giver brugeren indblik i, hvor meget energi der kan spares i boligen – nemt og bekvemt. zero2Kufferten giver mulighed for at afprøve vand-besparende produkter, LED-pærer, se hvor meget div. el-apparater bruger, samt at tjekke indeklimaet i boligen, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang testes Sparekufferten hos områdets lejere.

ERFA-møder for udlejerne

34 af områdets udlejere har deltaget i ProjectZeros kursusforløb og kan dermed kalde sig “ZEROboligudlejere”. I løbet af året arrangereres der ERFA-møder for udlejerne, og onsdag den 29. april var temaerne lejerinddraggelse og energirigtig adfærd.

Her blev ProjectZeros nye “Sparekuffert” lanceret.

Styrket forhold mellem lejere og udlejere

Ofte hører vi om konflikter mellem udlejer og lejer, men sandheden er, at rigtig mange udlejere gerne vil deres lejere det bedste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holger Soltau er tilæfreds med klimasamarbejdet mellem lejere og udlejere.

Holger Soltau er tilfreds med klimasamarbejdet mellem lejere og udlejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var de fremmødte udlejere et godt eksempel på, og de kan med Sparekufferten i hånden indlede en god dialog med lejerne om, hvordan de sammen kan gøre ejendommen bedre. Udlejeren kan sørge for, at rammerne er i orden, og så skal lejeren være med til, at udfylde rammerne på den rette måde.

“Det er dejligt at se, at mange udlejere i Sønderborg deltager aktivt i de møder der holdes. Det viser, at de gerne vil istandsætte deres ejendomme – til glæde for dem selv og lejerne. Jeg tror bestemt, at kufferten kan være med til at starte en god dialog, og også få lejerne til at se, at de selv kan gøre rigtig meget” siger Holger Soltau, som er afdelingsformand i Lejernes Landsorganisation i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...