Speak-Up-event på Løngang torsdag eftermiddag

2. november 2017 Politik

Torsdag fra kl. 15 til 20 har Sønderborg Kommune inviteret kommunens unge til Speak Up-event i et telt ved Mejeriet over for Sønderborghus. Her skal de arbejde med kommunens ungepolitik.

Det er gratis at deltage, og først-til-mølle princippet gælder. Mange unge i alderen 15-30 år har benyttet sig af tilbuddet – og de er bredt repræsenteret med hensyn til uddannelse.

Kommunen har valgt at holde denne event for at sikre, at ungepolitikken er relevant og up-to-date i forhold til de unge, der bor i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal diskuteres og arbejdes i workshops. Derudover vil der være taler, gratis mad og koncert med den kendte gruppe Suspekt, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Teltet ved siden af Mejeriet er et oplagt sted for eventen, eftersom det kommende ungdomskulturhus kommer til at ligge i Mejeriet.

“Jeg er rigtig glad. Både fordi der er så mange unge, som har tilmeldt sig, men især fordi de repræsenterer så mange forskellige uddannelser helt fra folkeskolen til forskellige erhvervsuddannelser og universitet”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk