Speedsnakkende Jan Gintberg i Alsion med showet: Død eller Leende

3. december 2020 Kultur
Jan Gintberg. Pressefoto
Jan Gintberg. Pressefoto

Danmarks speedsnakkende comedy-enspænder er tilbage!

Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid.

Hans nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné og den 1. oktober klokken 19 er han i Alsions koncertsal.

”Det seneste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy-croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien”, siger Jan Gintberg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud”.

Fang en billet til Jan Gintberg ”Død eller Leende” – den ligger klar på Alsions hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...