Spejderpige blev konfirmeret i sin uniform

20. maj 2019 Kultur

Laura Deigaard Petersen er spejderpige med stort S og har valgt at vise det ved at ville konfirmeres i spejderuniform i stedet for i den traditionelle hvide konfirmationskjole.

Laura Deigaard Petersen har været spejder hos Broager Pigespejder siden 2012 og har gennem alle årene været glad for fællesskabet, spejdervennerne og de aktiviteter, der laves ved spejder. Blandt andet har hun taget Spejd365-mærket, hvor man går med sit spejdertørklæde hver dag i et helt år, for at vise omverden at man er spejder,fortæller gruppleder Tina Ensted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Laura Deigaard Petersen er den første hos Broager Pigespejder, der har valgt at blive konfirmeret i hendes spejderuniform.

Broager Pigespejder er en ren pigespejdergruppe i Det Danske Spejderkorps, der har spejdere i alderen fra 6år og opefter.

Pigens mor 

Vores datter Laura Deigaard Petersen valgt at blive konfirmeret i spejder uniform. Hun er den første pigespejder fra Broager Pigespejdergruppe, der vælger det. Hun nyder spejdermøderne og hun er en pige, der nyder udeliv og det primitive, fortælller moderen, Lotte Deigaard Petersen.

Datteren er slet ikke en pige som går i kjole eller nederdel.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk