Spillerne fra Guderup havde kampen under kontrol, men tabte alligevel

30. august 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

I Jyllandsseriekampen søndag eftermiddag i Horsens, spillede de grønne fra Egen mod hjemmeholdet Horsens Freja.

I det 42. minut bragte Andreas Buch Egen foran 1-0 på et hovedstød efter hjørnespark udført af Jacob Isskov, og det blev også halvlegsstillingen. På to mål også efter hjørnespark vendte Horsens Freja stillingen i deres favør på 10 minutter til 2-1, skriver Egen UI.

Selvom Egen egentlig havde styr på spillet og kampen fik Horsens Freja i slutningen af kampen held til – på et ‘kludemål’ – at sikre sejren på 3-1.

Tidligt i kampen måtte Egens Jacob Jepsen udgå med en skade og det gav plads til debut for Egens nye spiller, Andreas Bak.

Træner Martin Prokopek er tilfreds med spillet:

“Men vi lukker nogle dumme mål ind. Så vi glæder os helt vildt til at vise vores hjemmepublikum på lørdag kl. 13.00, at vi egentlig spiller en god gang fodbold. Det er Skjern, der besøger Linak Arena på lørdag”, siger han.