Splinternyt træningsanlæg i Fynshav er klar til brug

6. januar 2016 Augustenborg

I Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune tænkes der hele tiden i sundhed i bred forstand – og det betyder fysisk, psykisk og socialt velvære. Og onsdag blev der taget et skridt for den fysiske sundhed i Fynshav, hvor der blev indviet et træningsanlæg.

Helge Larsen fortæller, der gode grunde til, at politikere blander sig i folks sundhedsvaner eller manglen på samme.

Helge Larsen fortæller, der gode grunde til, at politikere blander sig i folks sundhedsvaner eller manglen på samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er lykkedes i fint og flot samarbejde  mellem kommunen, Fynshav Bylaug og, Fryndesholmskolen og Efterskolen Epos, der har tilbudt at stå for vedligeholdensen af de redskaber, som de iøvrigt selv har været med til at vælge”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen ved indvielsen, hvor Ib Rehné Cairo stod klar med varm kakao og müslibar til alle.

Træningsanlægget er placeret ved stien, der går gennem det grønne område bag Brugsen i Fynshav. En placering for flere af de ældre mennesker, som også deltog i indvielsen sammen med skolerne og andre, kaldte for helt rigtig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, vi gør noget for vores sundhed. flere end hver tredje over 16 år i Sønderborg kommune har en eller flere kroniske sygdomme – og hver anden voksne er overvægtig”, siger Helge Larsen ved indvielsen.

Altså er der rigtig god mening i at bruge træningsanlægget flittigt.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...