Spring på mountainbiken og kør med på Gendarmstien fra Hørup til Padborg

11. september 2020 Kultur

Lørdag den 17. oktober er man velkommen til at springe på cyklen og køre med, når LOF Syd tager på mountainbiketur på Gendarmstien. Vi mødes kl. 08.00 på Hørup havn, herfra kører vi ad den ca. 110 km. lange rute, før vi lander sidst på eftermiddagen i Padborg, skriver LOF.

Mærk historiens vingesus

Det bliver en cykeltur i de gamle gendarmers fodspor. Det var her de fra 1920 og frem til 1958 patruljerede langs den dansk-tyske grænse på udkig efter smuglere. Ruten strækker sig igennem grænselandet og byder på flere historiske steder foruden enestående naturoplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de letøvede og øvede

Det er Bent Skov fra SkovCykling ApS, der står i spidsen for dagens cykeltur. Foruden sit selvstændige job som arrangør af cykelture og cykelrejser har Bent Skov været ansat i Danmarks Cykelunion og arrangeret blandt andet DM i cykling samt cykelløb i forbindelse med Danmark Rundt.

Turen her, der sker i samarbejde med SkovCykling og Sønderborg Mountainbikeklub, er for de letøvede og øvede mountainbikere. Man medbringer selv eget udstyr samt vand, energibar, skiftetrøje og lignende. Der vil være en pause undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er servicebil til rådighed.

Fra Padborg er der mulighed for at blive kørt retur til Høruphav, hvis man da ikke vælger at cykle hele turen tilbage.

Har man lyst til at deltage i mountainbiketuren, skal man tilmelde sig via lof.dk/syd eller på tlf. 25 73 42 10.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...