Sprogtalent fejrer 25 år på Papirmuseet

1. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

I september har Gitte Kock arbejdet med papir og mennesker i 25 år for Papirmuseets By A/S og Karen-Marie Klip & Papir A/S .GITTE

Faktisk startede Gitte Kock med at lave håndsamlede ophæng som hjemmearbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da firmaet manglede hjælp i ”Det ganske lille Papirmuseum & -butik ”sprang Gitte Kock til som butiksassistent. Arbejdsområderne udviklede sig til også at omfatte indkøb, kursus, messer og nu er Gitte også med til at udvikle sæt og pakke til webshop, ligesom hun har kontakten til de danske forhandlere.

Hele fire sprog

Der er næsten dagligt brug for Gitte Kocks sprogfærdigheder hun taler 4 sprog: tysk, engelsk, sønderjysk og dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det danske bruges udelukkende, når det sønderjyske ikke bliver forstået.

Gennem årene er det er blevet til mange ture til Tyskland for at uddanne tyske forhandlere, mange messeture i Danmark, hvor Gitte Kock gør en stor indsats for Karen-Marie Klip & Papir med slagfærdige sønderjyske bemærkninger og smil i de dejlige brune øjne.

Gitte Kocks jubilæum fejres i Papirmuseets By A/S d.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. september i hele åbningstiden. Gitte Kock  giver 25 % rabat og boblevand og kager hele dagen, hele åbningstiden fra 10- 17.30.

Det er hele dagen muligt at prøve kræfter med Gittes gode gamle favoritkurser som Lampeskærms-foldning og Origami-æsker..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...