Sprogtalent fejrer 25 år på Papirmuseet

1. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I september har Gitte Kock arbejdet med papir og mennesker i 25 år for Papirmuseets By A/S og Karen-Marie Klip & Papir A/S .GITTE

Faktisk startede Gitte Kock med at lave håndsamlede ophæng som hjemmearbejde. Men da firmaet manglede hjælp i ”Det ganske lille Papirmuseum & -butik ”sprang Gitte Kock til som butiksassistent. Arbejdsområderne udviklede sig til også at omfatte indkøb, kursus, messer og nu er Gitte også med til at udvikle sæt og pakke til webshop, ligesom hun har kontakten til de danske forhandlere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele fire sprog

Der er næsten dagligt brug for Gitte Kocks sprogfærdigheder hun taler 4 sprog: tysk, engelsk, sønderjysk og dansk. Det danske bruges udelukkende, når det sønderjyske ikke bliver forstået.

Gennem årene er det er blevet til mange ture til Tyskland for at uddanne tyske forhandlere, mange messeture i Danmark, hvor Gitte Kock gør en stor indsats for Karen-Marie Klip & Papir med slagfærdige sønderjyske bemærkninger og smil i de dejlige brune øjne.

Gitte Kocks jubilæum fejres i Papirmuseets By A/S d. 4. september i hele åbningstiden. Gitte Kock  giver 25 % rabat og boblevand og kager hele dagen, hele åbningstiden fra 10- 17.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er hele dagen muligt at prøve kræfter med Gittes gode gamle favoritkurser som Lampeskærms-foldning og Origami-æsker.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...