SSC tabte sæsonens første kamp til Kolding

28. august 2019 Kultur

Til årets første kampe i squash turneringens 4. division gæstede Sønderborg Squash Clubs spillere Kolding.

SSC havde afbud fra holdets normale 1. og 2. spiller, henholdsvis Aron Andresen og Poul Henning Midtgård, og stillede med følgende hold,:Stephanie Riding, Sune Andersen, John Jensen og Bilal Khan Taherkhel, skriver squashclubben.

SSC-spillerne bed godt fra sig, men løb ind i sit første sæson nederlag og kampene endte med en Kolding sejr på 5-3.

Der blev spillet nogle meget tætte kampe hvoraf 5 først blev afgjort i 4. og en måtte ud i 5.sæt før der var fundet en vinder. Desværre var marginalerne på  Kolding holdets side

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephanie Riding vandt overbevisende med 3-0 i begge sine kampe, Sune Andersen måtte se sig besejret med 3-1 i sine to kampe, John Jensen sled godt men tabte med henholdsvis 3-1 og 3-0. Bilal Khan Taherkheli sørgede for den tredje SSC-sejr og hev i en super dyst en velfortjent 3-2 sejr hjem. Bilal  Khan Taherkheli blev besejret med 3-1 i sin anden kamp.

Et snævert 5-3 nederlag til Kolding  er selvfølgelig ærgerligt, men  SSC kæmpede godt og deres indsat  er trods nederlaget godkendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillerne er topmotiverede til næste kamp, hvor de på hjemmebane møder en anden svær modstander, Esbjerg.

Kampen spilles den 16. september i Sønderborg Squash Center med  kampstart kl 18:30

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Coronasmittede er igen steget

27. oktober 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der lige nu 67 personer, som gennem den seneste uge er smittet med Corona.Forleden sagde sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT: Han har endnu ikke set tallene fra mandag. “Det er i Sønderborg, som det er andre steder. Antallet af smittede stiger og det er ikke overraskende”. Genåbningen af samfundet har ikke […]

Læs mere...