St. Bededag: Ølsmagning, hygge og musik hos 3F i Guderup

15. maj 2019 Kultur

I sidste måned udgav Benny Engelbrecht, Socialdemokratiet, sin EP ’For Sønderjylland’ med en ny sang af samme navn.

Nu inviterer 3F Als til koncert fredag den 17. maj kl. 13 i Guderup med Benny Engelbrecht.

”Jeg er virkelig glad for, at 3F Als havde lyst til at invitere mig til koncert. Jeg glæder mig meget til at spille og håber at folk vil tage godt imod ’For Sønderjylland’. Sangen har jeg skrevet om Sønderjylland, fordi jeg er så glad for at bo her. Så det var på sin plads med en hyldest,” siger Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover koncerten med Benny Engelbrecht disker 3F Als op med grillpølser, kartoffelsalat og en øl-smagning for de voksne.

”Det skal nok blive en rigtig hyggelig eftermiddag og vi glæder os til at se vores medlemmer, naboer og venner, ” siger Marita Geinitz, formand for 3F Als.

Det bliver en fredag eftermiddag med mulighed for at høre noget god musik, få sig lidt god mad og få smagt på lidt forskellige øl.

Alle er velkomne, men af hensyn til at have nok mad og øl er tilmelding til Eva Christensen nødvendig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skriv til hende på tlf. nr. 21 47 74 49 eller mail evaguderup@gmail.com

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...