Stadig ganske få billetter til herlig koncert med Johnny Logan

27. november 2020 Kultur

Der er ganske få billetter tilbage til torsdagens koncert i Sønderborg, hvor der er tæt på at være den allerbedste garanti for supergod underholdning, når Johnny Logan går på scenen klokken 21.

Johnny Logans internationale gennembrud ligger mange år tilbage – og det var dengang, hvor han vandt melodigrandprixet med sangen Whats Another Year – sangen er senere blevet kendt igen:

“It Was Mike Tyson… Whats Another Ear… If you can’t beat them…eat them”, sagde Johnny Logan ved sin koncert i Sønderborghus i december sidste år og sang hittet endnu en gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnny Logan havde noteret sig, at han havde en tilpas lang t-shirt på.

“Det er dejligt, fordi man godt kan komme i tanke om, at lynlåsen måske ikke er lynet – og det du’er altså ikke at stå og synge en romantisk sang, mens man prøver at mærke efter”.

Han sang også flere irske sange – og en del julesange. Et enkelt vers af Glade Jul klarede Johnny Logan på et glimrende dansk.

Johnny Logan kan godt li’ det danske ord ‘julemand’ – der er langt bedre end det finske ord for julemand.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På finsk er det ‘joulupukki’ og en med sådan et navn vil jeg aldrig nogensinde lukke ind”.

Du finder en billet på Sønderborghus’ hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...