Stadig ingen Corona-smittede på kommunens plejecentre

4. april 2020 COVID-19

I mindst 35 af landets 98 kommuner er coronasmitten kommet ind bag murene på plejehjem og i hjemmeplejen, men Sønderborg Kommunes plejecentre er ikke blandt dem, hvor Corona-smitten er kommet indenfor. Det viser en kortlægning, som DR Nyheder har foretaget.

“Det er det, vi har frygtet. Nu kan vi se, at smitten for alvor kommer ind på plejehjemmene, hvor nogle af landets mest syge og svage bor”, siger direktør i Alzheimerforeningen Nis Peter Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

At der lige nu ikke er Corna-smittede på de lokale plejecentre, betyder ikke, at det ikke kan ske.

“Og sker det, så er forvaltningen og plejecentret klar til at reagere omgående”, siger social- og seniorudvalgsmedlem Charlotte Riis Engelbrecht til SønderborgNYT.

Corona-smitten i de 35 kommuner spænder fra en enkelt ansat eller beboer på et plejehjem til eksempelvis København, hvor der er smitte på seks plejehjem.

Der er omkring 950 plejehjem i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på

SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...