Stærk strateg bliver ny kommunal sundhedschef

4. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Michael Skriver Hansen skifter pr. 1. november sit job som kvalitetschef i Sygehus Sønderjylland ud med jobbet som sundhedschef i Sønderborg Kommune.

jpg” alt=”Michael Skriver Hansen er Sønderborgs ny Sundhedschef.” width=”180″ height=”240″ /> Michael Skriver Hansen er Sønderborgs ny Sundhedschef.

Med ansættelsen af Michael Skriver Hansen har et bredt funderet ansættelsesudvalg i forvaltningen Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed valgt en stærk strateg, som i forvejen har et stort kendskab til sundhedsaftalekomplekset. Michael Skriver Hansen er 49 år, oprindelig kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet i 1991, ligesom han har en Master i Public Governance.

Han har haft job i bl.a. Bornholms Amts sundhedsforvaltning og i Amtsrådsforeningen, inden han i 2002 blev tilknyttet det sønderjyske sygehusvæsen som kontorchef ved Sønderborg og Tønder Sygehuse. Siden har han i organisationen været bl.a. strategi- og udviklingschef, inden han sidste år blev kvalitetschef i Sygehus Sønderjylland.

I Sønderborg Kommune kommer Michael Skriver Hansen til at stå i spidsen for den fortsatte implementering af ”Det gode liv”, som er Sønderborg Byråds vision om, at borgerne skal have mulighed for at udfolde et aktivt liv, hvor de trives både fysisk, psykisk og socialt. Implementeringen skal ske via en indsats på tværs i alle kommunens forvaltninger og afdelinger. Nøgleord i indsatsen er forebyggelse og tidlig indsats, rehabilitering og velfærdsteknologi.

Sundhedsområdet i Sønderborg Kommune har et budget på 468 mio. kr. i år, og ansvarsområderne er bl.a. Sundhedscentret, hjemmesygeplejen og sundhedsplejen, tandplejen og sundhedsaftalerne med regionen.

 

Michael Skriver Hansen bor i Broager med sin familie.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk