Stærkt halvårsresultat fra Danfoss

25. august 2016 Erhverv

Danfoss Koncernen følger et godt 1. kvartal op med et endnu bedre 2. kvartal og leverer et stærkt halvårsresultat med en voksende toplinje og markant forbedret indtjening.

Koncernens samlede omsætning i første halvår blev DKK 19,4 mia. mod DKK 19,2 mia. i samme periode sidste år, svarende til en vækst på 4 % i lokal valuta. Indtjeningen (EBIT) blev løftet med 18 % og landede på DKK 2,2 mia. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

DANFOSS - SØNDERBORGNYT

koncernchef & CEO Niels B. Christiansen: Vi er meget tilfredse med vores første halvår

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi er meget tilfredse med vores første halvår, hvor væksten i omsætningen trækker indtjeningen op. Vores målrettede vækstinitiativer, investeringer i innovation og det vedholdende fokus på vores konkurrenceevne driver de gode resultater og har trukket vores markedsandel i en positiv retning. Det giver os mulighed for at sætte endnu mere kraft bag vækstinitiativerne og i særdeleshed den digitale transformation, vi har sat i gang,” siger koncernchef & CEO Niels B. Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De forbedrede resultater i første halvår skyldes blandt andet fremgang på Danfoss’ største markeder, herunder Europa og Kina, hvor efterspørgslen på energieffektivitet og mere klimavenlige løsninger er med til at drive en stigende omsætning. Danfoss Koncernens fire forretningssegmenter leverede alle vækst i omsætningen i lokal valuta i årets første seks måneder. Særligt Danfoss Cooling og Danfoss Heating løftede omsætningen og leverede markant forbedret indtjening.

” Vi står rigtig stærkt i markedet, og vi ser positive tendenser på nogle af vores største markeder. Smarte og effektive energisystemer kommer stadig højere på dagsordenen mange steder i verden, og det har en tydelig positiv effekt på efterspørgslen på innovative løsninger, som vi kan levere,” siger Niels B. Christiansen der tilføjerat Danfoss forventer at fastholde eller udbygge markedsandele og samtidig fastholde en EBIT-margin på niveau med 2015.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...