Stærkt halvårsresultat fra Danfoss

25. august 2016 Erhverv

Danfoss Koncernen følger et godt 1. kvartal op med et endnu bedre 2. kvartal og leverer et stærkt halvårsresultat med en voksende toplinje og markant forbedret indtjening.

Koncernens samlede omsætning i første halvår blev DKK 19,4 mia.

Artiklen fortsætter under annoncen

mod DKK 19,2 mia. i samme periode sidste år, svarende til en vækst på 4 % i lokal valuta. Indtjeningen (EBIT) blev løftet med 18 % og landede på DKK 2,2 mia. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

DANFOSS - SØNDERBORGNYT

koncernchef & CEO Niels B.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Christiansen: Vi er meget tilfredse med vores første halvår

” Vi er meget tilfredse med vores første halvår, hvor væksten i omsætningen trækker indtjeningen op. Vores målrettede vækstinitiativer, investeringer i innovation og det vedholdende fokus på vores konkurrenceevne driver de gode resultater og har trukket vores markedsandel i en positiv retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver os mulighed for at sætte endnu mere kraft bag vækstinitiativerne og i særdeleshed den digitale transformation, vi har sat i gang,” siger koncernchef & CEO Niels B. Christiansen.

De forbedrede resultater i første halvår skyldes blandt andet fremgang på Danfoss’ største markeder, herunder Europa og Kina, hvor efterspørgslen på energieffektivitet og mere klimavenlige løsninger er med til at drive en stigende omsætning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss Koncernens fire forretningssegmenter leverede alle vækst i omsætningen i lokal valuta i årets første seks måneder. Særligt Danfoss Cooling og Danfoss Heating løftede omsætningen og leverede markant forbedret indtjening.

” Vi står rigtig stærkt i markedet, og vi ser positive tendenser på nogle af vores største markeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Smarte og effektive energisystemer kommer stadig højere på dagsordenen mange steder i verden, og det har en tydelig positiv effekt på efterspørgslen på innovative løsninger, som vi kan levere,” siger Niels B.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christiansen der tilføjerat Danfoss forventer at fastholde eller udbygge markedsandele og samtidig fastholde en EBIT-margin på niveau med 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...