Stafet for Livet: Masser af kilometer tilbagelagt

6. september 2015 Samfund

Det ville være en smule forkert at påstå, at vejrguderne ligefrem var med deltagerne ved Stafet for Livet i Sønderborg i weekenden. Men det tog ikke modet fra de godt 850 deltagere.

Deltagerne i gang med sidste omgang i Stafet for Livet 2015

Deltagerne i gang med sidste omgang i Stafet for Livet 2015

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeres telte var tæt på at blæse væk. Enkelte gjorde det faktisk – og vinden rev også i Stafet for Livets pavilloner. Men i holdt ud. Også i regnen”, siger Ole W. Stenshøj, mens han runder dette års Stafet for Livet af. Holdenes kaptajner blev kaldt på scenen, hvor Ole W. Stenhøj, som er formand for Stafet for Livet, delte diplomer ud.

Konferencier Benny Engelbrecht har haft det store overblik hele vejen gennem Stafet for Livet.

“I har tilsammen gået eller løbet over 14. 700 kilometer. Det svarer til at tage en tur ned gennem Europa, smutte over Middelhavet og fortsætte nedad, indtil man er et pænt stykke syd for Sydafrika”, siger Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...