Stafet for Livet: Sven Jensen løber nye hold i gang

3. februar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sven Jensen fra Rinkenæs er igen i år en del af Stafet for Livet i Sønderborg og han håber igen at kunne sikre, der kommer flere hold med i årets udgave af Stafet for Livet den første weekend i september.

Lys-cermonien er en gribende oplevelse hvert eneste år.

Lys-ceremonien er en gribende oplevelse hvert eneste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er nogle, der går og tænker lidt på, det kunne være en god idé at deltage, men ikke rigtigt ved, hvordan man samler sig et hold, så står Sven Jensen klar med gode råd og masser af hjælp.

– Ring på 4057 1215 eller send en mail til [email protected], så skal jeg gerne forklare, siger Sven Jensen til Sønderborg Nyt. Hvis det er en virksomhed, der gerne vil have et hold med, så kommer Sven Jensen gerne på besøg og så får alle de ansatte den samme information på samme tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drømmer om mange firma-hold

– Jeg synes, det vil være pragtfuldt, hvis der er en masse lokale firmaer, der sætter deres egne hold til Stafet for Livet, så vi får en hel skov af flag og bannere med logoer, siger Sven Jensen. For ham selv handler Stafet for Livet ganske enkelt om at vise, at man bakker op bag de familier, der rammes af kræft, at man yder en indsats for, at især fighterne og deres nærmeste får en herlig oplevelse på Ringriderpladsen under Stafet for Livet.

Sven Jensen kan hjælpe nye hold i gang med Stafet for Livet.

Sven Jensen kan hjælpe nye hold i gang med Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Et hold kan i princippet bestå af én person. Den person skal så holde sig i gang på løbe-banen i et døgn, siger Sven Jensen. Reglerne for Stafet for Livet siger, at der hele tiden skal være en deltager fra hvert hold i gang med stafetten i det døgn, hvor der hentes omgange.

– Hvis der er rigtigt mange på et hold, så er det ikke meget, hver enkelt skal yde for at bidrage til helheden og ideen. Så er der masser af tid til at hygge sig på pladsen og også besøge informationsteltet, der sætter fokus på kræft under hele Stafet for Livet, siger Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hold-ideer

Hold kan samles ved at tage fat i kollegaer, familien, naboerne, de nærmeste Facebook-venner, foreningsvenner og alle mulige andre. Deltagerne kan både få en forrygende god oplevelse og støtte et virkeligt godt formål på samme tid. Og holdene kan deltage år efter år. Lave deres helt egen tradition.

– Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, siger Sven Jensen, som både er med på holdet Superheltene og også hjælper andre hold i gang via det såkaldte udvalg, som han også har en plads i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om begivenheden: http://www.stafetforlivet.dk/stafet/soenderborg

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...