Stand-up foran indvandrer-agtige sønderjyder

14. august 2019 Kultur

Tirsdag aften lagde Det Sønderjyske Køkken lokale til en virkeligt underholdende aften med Comedy Club, hvor stand-up-komikerne Rasmus Olsen og Omar Marzouk var ved mikrofonen.

Det samme var lokale Georg, der fik fortalt, hvordan han oplevede en kikkertundersøgelse af sine tarme.

“Undersøgelsen foregik på Rigshospitalet, fordi jeg på det tidspunkt boede i København. Da jeg skulle fra hospitalet, fortalte lægen, at der kunne komme luft fra tarmene i nogle dage. Og det kom der i bussen på vej derfra”, sagde Georg som afrunding på sin maleriske beskrivelse af forløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Olsen bor på Vesterbro.

“Jeg bor mellem alle luderne i Istedgade og tænker, jeg snart må få mig en lejlighed”, sagde han og afslørede, han er begyndt at blive gammel.

“Jeg har fået hår på lænden og i næsen. Og der er meget, der aldrig bliver til noget. For eksempel kommer jeg aldrig til at køre skateboard eller springe i trampolin. Det er for sent”, sagde Rasmus Olsen, der kan ha’ erfaret, at et godt tegn på en stigende alder, det er, når man gør flere ting for sidste gang end man prøver noget for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blev træt af indvandrerdebatten

Omar Marzouk kiggede sig omkring i Det Sønderjyske Køkken og konstaterede, at der er dejligt sønderjysk.

“I sønderjyder er jo indvandrer-agtige. I har jeres egen mad og jeres eget sprog – og i Tønder har man et særligt forhold til børn”, sagde Omar Marzouk.

Han fortalte videre, at han har værert væk fra stand-up-scenen i fire år.

“Jeg var træt af indvandrerdebatten, men efter Rasmus Paludan holdt valgkamp, så var der danskere, der sagde, han var for meget og efter valget vendte debatten”, sagde Omar Marzouk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“”Men sjovt nok er folk stadig mere bange for brune terrorister end for de hvide. Og jeg synes, at de hvide også er farlige”, sagde Omar Marzouk. Han undrer sig over, at når der tales om en muslimsk terrorist eller forbryder, så siger danskerne, at det er noget med den muslimske kultur.

“Men ingen muslimer har sagt, at den forbrydelse, som u-båds-Madsen begik, skyldes den kristne kultur. Muslimer siger heller ikke, at Peter Lundins forbrydelse har noget med den kristne tro at gøre”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Godt 60 sønderborgensere fik en herlig aften, hvor der var en hel del både at grine og tænke over.

Comedy Club besøger Det Sønderjyske Køkken igen den 22. oktober og du kan købe en BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...