Stand-up i Det Sønderjyske Køkken: Omar Mazouk og Rasmus Olsen

24. juli 2019 Kultur

Den 13. august klokken 19.00 byder Det Sønderjyske Køkken på stand-up – og det er med  gæster fra den allerøverste hylde i den branche. Nemlig selveste Omar Mazouk og Rasmus Olsen.

“Jeg synes, det kunne være sjovt at prøve noget helt nyt og Det Sønderjyske Køkken fik muligheden for at få besøg af først Omar Mazouk samt Rasmus Olsen og senere kommer Ane Høgsbjerg, Niels Peter Henriksen, Christian Fuhlendorff og Anders Fjeldsted”, siger restauratør Jesper Kock.

Omar Mazouk har igennem årene begejstret tv-seere, publikum og anmeldere når han har sørget for både grin og diskussion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kunne i 2012 opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelderroste one-man show “Omskåret”, der blandt andet fik fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken.

I foråret 2013 kunne man igen opleve Omar Marzouk, da han var rundt i landet med sit one man show “Bange for sjov”.

Omar Marzouk har desuden kunnet opleves i den roste “Stand-up Revy” både i 2016, 2017, 2018 og 2019, hvor han sammen med Flemming Jensen, Michael Schøt og Sebastian Dorset leverer samfundssatire på højeste plan.

Rasmus Olsen er stand up komiker, instruktør og en af de mest brugte comedyforfattere og jokesmede herhjemme. Han er bedst kendt som anden halvdel af seersuccessen Dybvaaaaad, men hans comedy-pen har gennem årene bidraget til diverse one-man-shows, sketchprogrammer og den anmelderroste DR3 serie, Anton90.

Skal du have den oplevelse med, så køb din BILLET HER

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk