Stand up med Ane Høgsberg, Niels-Peter Henriksen og Valdemar Pustelnik

11. oktober 2019 Kultur

Tirsdag den 22. oktober klokken 19 er der standup med Ane Høgsberg, Niels-Peter Henriksen og Valdemar Pustelnik på menuen i Det Sønderjyske Køkken.

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix lavet podcasten Voksenvenner sammen med Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU, skriver stand up-arrangørerne.

I foråret 2019 lavede hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag. Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk.

Den erfarne 44-årige komiker, leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder – for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi hvor tilhørerne var Hammel Kommune. Der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Din billet finder du ved at klikke på LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Gråsten

Bilist uden kørekort sigtet for narkokørsel

28. juli 2021 112

Natten til onsdag blev en 36-årig mand fra Aabenraa-området sigtet og anholdt for at køre narkopåvirket i bil. “Han blev standset af en politipatrulje på Sejersvej ved Rinkenæs og en narkotest viste, at han var på stoffer”, siger Chri Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten havde heller ikke et kørekort. “Og derfor er han […]

Læs mere...