STARK i Sønderborg bruger Nærbokse til udlevering af varer

2. april 2020 Erhverv

STARK i Sønderborg har nu valgt at stille hele 7 pakkebokse op ude foran deres butik. Disse bokse skal muliggøre, at håndværkere og andre kunder kan hente deres værktøj, og hvad de ellers har bestilt på STARK’s website, uafhængigt af butikkens åbningstider – og helt uden at skulle gå ind i selve butikken.

”Det, at kunderne nu kan vælge Nærboks som udlevering, når de handler på vores website, betyder, at de kan hente deres varer præcis, når de har lyst til det. I disse Corona-tider er vi desuden også meget opmærksomme på at mindske den fysiske afstand imellem vores ansatte og kunderne, hvilket Nærboks jo også hjælper med at muliggøre. Vi er derfor meget glade for og stolte af at præsentere dette koncept, fortæller Dennis Rosengren Skjøth, direktør i STARK i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Kaczmarek, direktør i virksomheden SwipBox, ser også meget positivt på det faktum, at deres produkt kan hjælpe med udlevering af pakker i denne udfordrende Coronatid, som verden på nuværende tidspunkt befinder sig i:

”Igennem Nærboks kan kunderne hente deres pakker helt uden at komme i kontakt med andre mennesker. Derudover er det unikke ved lige præcis Nærboks-løsningen, som bl.a. STARK her gør brug af, at kunderne heller ikke skal underskrive på en skærm – det hele foregår på kundens telefon, hvilket afhjælper yderligere på smittefaren, som vi alle skal forholde os til på nuværende tidspunkt”, siger Allan Kaczmarek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...