Statsskolen er på vej med musicalen Grease

25. november 2019 Kultur

Fredag den 6. december klokken 19 og lørdag den 7. december klokken 15 åbner Sønderborg Statsskole dørene for alle, der har lyst til at opleve skolens opsætning af musicalen ‘Grease’ . Igennem 20 år har det været en fast tradition, at Sønderborg Statsskole opfører en musical hvert andet år –  så 2019 er musical-år.

I disse uger arbejder elever og lærere tæt sammen om både at øve sang og musik, indøve replikker og dansetrin og bygge kulisser for at blive klar til premieren.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år deltager mere end 50 engagerede elever fra både HF og Stx, skriver Statsskolen.

Musicalen Grease handler om en gruppe elevers sidste år på Rydell High School i 1950erne. Danny Zuko tilhører en drengegruppe, der gerne vil have et godt ry. I sommerferien møder han den søde Sandy Olsson fra Australien og forelsker sig i hende.

Til hans forbløffelse bliver Sandy udvekslingsstudent på netop Rydell og hun prøver at finde sin plads i pigegruppen, Pink Ladies. Det bliver til et hav af forviklinger mellem de to og deres grupper, men kærligheden vinder til sidst, som bekendt.

Sønderborg Statsskole glæder sig til at præsentere Grease for offentligheden.

Publikum kan vente sig et brag af en oplevelse med sang, dans, musik og latter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...