Stem på dem: Lokale motorsportsfolk nomineret ved Dansk Motorsport Award

5. januar 2019 Kultur

Rallykøreren Kim Boisen fra Broager og Thomas Kjer Olsen fra Dybbøl, som kører motocross er begge blevet nomineret til Dansk Motorsport Award for deres præstationer i 2018.

Kim Boisen nomineret som Årets Rally Team

Kim Boisen er sammen med sin co-driver Louise Bang Christiansen nomineret til Årets Rally Team. Selv om Kim Boisen må betegnes som en af dansk rallysports veteraner, har han stadig farten fra den glade ungdom. Sønderjyden går ofte egne veje, hvilket han også har gjort med en utraditionel BMW 125-model.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til denne sæson indledte han samarbejdet med en ny codriver, Louise Bang Christiansen, og det virkede fra start. Parret gennemførte fire af årets seks løb i AutoPlus Dansk Super Rally, hvor de tre gange sluttede i top 3 generelt.

Thomas Kjer Olsen nomineret i tre kategorier

Thomas Kjer Olsen er nomineret som Årets profil, Årets motocrosskører og årets MC-kører. Thomas Kjer Olsen har igen i år vist at han tilhører verdens MX elite ved at vinde VM bronze VM MX2, for andet år i træk. Thomas har været på podiet 9 gange ud af 20 mulige, dette er i sig selv en fantastisk præstation, og Thomas stod på toppen af podiet i Letland, skriver Boisen Motorsport til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderne kåres i januar

Lørdag den 19 januar bliver det afgjort, hvem der vinder priserne, når Dansk Motorsport Award afholdes på Docken i Københavns Nordhavn. Priserne bliver uddelt ved et stort show, hvor Peter Palshøj og Nicolas Kiesa er værter.

Det er muligt at stemme på de nominerede HER på Bilmagasinets hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk