Stem på Kraftcenter Dybbøl – det åbner døren til Realdania-støtte

7. april 2021 Kultur
Arkivbillede
Arkivbillede

Spejderdergruppen i Dybbøl har brug for offentlighedens hjælp, for at komme i betragtning til en ansøgning om penge hos Realdania Fonden.

KFUM-spejderne har brug for at få over 500 stemmer og flere end 400 har allerede stemt på ‘Spejdernes Kraftcenter Dybbøl’.

Projektet

Spejderne i Dybbøl har købt KFUM’s gamle soldaterhjem ved Sønderborg Kaserne billigt og taget det ned for at bygge deres nye spejderhytte op med disse materialer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træbjælkehytten bliver opsat ved siden af den nuværende hytte i Dybbøl. Det er et bæredygtigt projekt, fordi materialerne er genbrug. Hytten er en del af ”Kraftcenter Dybbøl”, fordi den regnes som et unikt center for hele lokalområdet.

Det skriver spejderne i en pressemeddelelse.

Hvad er ideen?

KFUM Spejderne Dybbøl Gruppe ønsker med baggrund i den forøgede medlemstilgang at udbygge eksisterende spejderhytte med en ny materiale- og aktivitetshytte som samlingssted for lokalsamfundet.

Formålet er at skabe bedre rammer for aktiviteter til børn og unge i Dybbøl og opland.

Spejderne i Dybbøl ønsker at være en aktiv gruppe og være med til at synliggøre områdets mange værdier – naturen, historien og kulturen. KFUM Spejdernes Kraftcenter Dybbøl bliver et attraktivt center, der kan give livskvalitet og tiltrække nye målgrupper og samarbejdspartnere.

Du kan hjælpe spejderne ved at give din stemme til Kraftcenter Dybbøl.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...