Stiftende generalforsamling i Broagerland 3.0

16. september 2021 Broager

En lang række mennesker ønsker at udvikle Broagerland og derfor holdes stiftende generalforsamling i den nye ‘Foreningen Broagerland 3.0’, som skal bane vejen for et stort nyt initiativ: Skabelsen af nye bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland.

Den finder sted onsdag den 22. september kl. 19.00 på Broagerhus i Broager, skriver initiativtagerne.

Alle er velkomne og vil gå hjem fra mødet med en viden om, hvordan nye rammer kan blive til nye tilbud for unge, ældre, børnehaver, skoler og foreningsliv m.m. på Broagerland – og hvad næste skridt bliver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broagerland 3.0 handler om Broagerlands fremtid og bygger på en pejling af nye strømninger på tværs af generationer og hvad der kan tiltrække mere udvikling. I et tænkt eksempel på et bo- og arbejdsfællesskab er der boliger til alle generationer: Familier, singler, ældre og unge.

Der er rammer for at kunne arbejde på stedet eller måske drive egen virksomhed, og der er fælles tilbud, som er åbne for alle.

Bo- og arbejdsfællesskaberne skal farves af de mennesker, der flytter ind i og bruger dem. Men de skal være åbne og fungere i et samspil med lokalsamfundet, og det er Broagerlands befolkning, der skal stå bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en orientering om, hvad Broagerland 3.0 går ud på, og hvordan et bo- og arbejdsfællesskab på Broagerland kunne indrettes, skal foreningen stiftes. Har du lyst til at være med i arbejdet, bliver der mulighed for at melde sig som kandidat til den kommende bestyrelse.

Vi håber, du har fået lyst til at komme.

Tilmelding er mulig via hjemmesiden www.broaegrland.dk, men man er også velkommen uden tilmelding.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...