Stiftet hjælper menighedsrådet i Broager med at få en afklaring om kirkeskoven

3. februar 2020 Broager

Menighedsrådet i Broager overlader det til Haderslev Stift at tage næste skridt om kirke-skoven.

Stiftet vil afklare om skoven ved Broager kirke, skal bestå eller fældes, skriver broager.dk

Efter borgermødet i efteråret om dilemmaet var det oprindelig aftalt, at stiftet ville lave et notat med en vejledning til menighedsrådet om sagens videre forløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi har aftalt med menighedsrådet i Broager, at stiftet tager den første formelle kontakt med myndighederne for at få afklaret, hvilken prioritet rettighederne har. Stiftet skriver derfor til Miljøstyrelsen for at få en afklaring, oplyser stiftsjurist Anne Mette Ladekær Christensen fra Haderslev Stift, som bl.a. henviser til en tvivl om, hvorvidt fredsskovspligten måske er ældre, end det fremgår af den elektroniske udgave af tingbogen.

“Vi håber, at Miljøstyrelsen kan bidrage med et svar på, hvilken af bestemmelserne der har forrang, tilføjer stiftsjuristen. Hun forventer at sende brevet i i løbet af denne eller næste uge”.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...