Stigende nethandel får PostNord til at åbne posthus i Føtex

28. september 2020 Erhverv

Borgerne i Sønderborg er glade for at handle på nettet. Og det i sådan en grad, at PostNord nu slår dørene op til endnu et posthus i byen for at gøre plads til de mange pakker. Tirsdag åbner der nemlig posthus i Føtex.

“Jeg er glad for, at vi med et posthus mere i byen kan gøre det endnu nemmere for borgerne i Sønderborg, når de skal hente og sende deres pakker fra den stigende nethandel, siger PostNords distrikschef, Anja Trøjborg, i en pressemeddelelse.

I det nye posthus hos Føtex kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto, både til Danmark og udlandet. Desuden kan borgerne købe pakkeporto i PostNord appen eller på PostNords hjemmeside lige når det passer dem og herefter få printet pakkelabelen ud nemt og hurtigt på posthuset i Føtex blot ved fremvisning af en QR-kode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra kl. 7.00-21.00. På første åbningsdag åbner posthuset først kl. 9.00.

“Vi glæder os til at åbne, og ser frem til at samarbejde med PostNord. Vi har en forventning om, at posthuset vil øge kundestrømmen og være med til i endnu højere grad at gøre Føtex til et omdrejningspunkt i området. Det er en god service for vores kunder, at de fremover også vil kunne hente deres pakker sendt med PostNord hos os”, siger varehuschef Nicolai Stærke fra Føtex i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...