Stille start på genbrugspladsen i Nordborg

31. marts 2020 Nordborg

Tirsdag er de fleste genbrugspladser åbne og personale står klar til at modtage kunderne, så aflæsningen af affaldet kan foregå på en måde, så folk ikke risikerer at smitte hinanden.

“Her til morgen var jeg taget på genbrugspladsen Vesterlund i Nordborg, fordi jeg ville tage billeder af lange trafikkøer. Men der var seks biler og en enkelt cykel med anhænger”, siger Per Franson, der står bag AlsNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet var også på stedet.

“Og de kunne konstatere, at alt foregik i god ro og orden”.

Der var lige lidt start-kø på Glansager, men nu glider trafikken, og der bliver vist hensyn og holdt afstand. Vi er dog opmærksomme på, at det hurtigt kan ændre sig, så vi håber, at vores kunder også vil tage bestik af situationen, hvis de kommer ud på genbrugspladsen. Er køen lang, kan man måske vende om og komme igen senere. Vi har lange åbningstider til og med fredag, oplyser Sønderborg Forsyning.

“Vi får hjælp fra Hjemmeværnet på Glansager, ved Nørrekobbel og Gråsten og de er med til at sikre, at alting glider roligt og stille, så vi er glade for deres hjælp”, siger Sønderborg Forsynings direktør Hans Erik Kristoffersen til SønderborgNYT

Foto: Per Franson, AlsNyt

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk