Stine Duus Petersen i spidsen for Fælleslisten

24. juni 2021 Augustenborg
Stine Duus Petersen. Pressefoto
Stine Duus Petersen. Pressefoto

Fælleslisten har forleden holdt generalforsamling og opstillingsmøde. Her er der er valgt nye medlemmer ind i bestyrelsen og opstillet en liste til kommunalvalget.

Det er Stine Duus Petersen fra Ulkebøl, der afløser Aase Nyegaard som spidskandidat. De øvrige kandidater er: Camilla Beier og Søren Østergaard, skriver Fælleslisten i en pressemeddelelse.

Dermed har Fælleslisten indledt et generationsskifte, både i bestyrelsen og i listen der opstilles til valget. Nye, unge friske kræfter har meldt sig på banen, men også erfarne folk stiller nu op bag Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er glade for dermed at markere, at Fælleslisten lever og har det godt og fortsat vil være en del af det politiske landskab i Sønderborg kommune.

Vi kan i Fælleslisten mærke, at mange borgere ønsker at prioritere det lokale og ikke bryder sig om partipolitik og ideologier i kommunalpolitik. De ønsker løsninger der passer til vores lokalområde og ikke løsninger, der er styret af partipolitiske principper. Det er ikke så vigtigt for dem, om det er rød eller blå politik, men det skal være lokalpolitik, der har sin rod blandt borgerne. Det er netop det Fælleslisten står for, fordi Fælleslisten er lokal, tværpolitisk, uafhængig og direkte: Lokalpolitik uden filter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslisten deltager også i lokalpolitik for at give borgerne flere valgmuligheder og dermed undgå, at et enkelt parti får flertal i byrådet. Det er aldrig sundt når et parti suverænt kan bestemme og det fører til ringere løsninger for borgerne.

Fælleslisten har en vigtig rolle som talsmand for alle de borgere, som ønsker at det lokale skal prioriteres højest. Fælleslisten har kun et mål: at gøre livet bedre for alle borgere i Sønderborg kommune. Som det eneste parti, der ikke har en partipolitik der kommer før borgernes behov, er Fælleslisten mere relevant end nogensinde. Derfor opfordrer vi mange flere til at melde sig under fanerne og være med til at gøre lokalpolitik til vores kommunes politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til bestyrelsen er følgende nye medlemmer blevet valgt: Flemming Høyer Jensen, Søren Østergaard og Henriette Madsen.

Bestyrelsen består nu af bestyrelsesmedlemmerne Aksel Jepsen, Flemming Høyer Jensen, Marianne Høi, Andy Poulin, Gitte Beier, Leif Kjærgaard, Luis da Gama, Camilla Beier, Andreas Nielsen, samt suppleanterne Søren Østergaard og Henriette Madsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...