Stjernekokken Jesper Koch på scenen til forpremieren på Smagen af sult

4. juni 2021 Kultur

Når Kinorama vi Borgen Shopping den 14. juni har forpremiere på filmen ‘Smagen af sult’, bliver det med en intro af Jesper Koch – Hotel Alsiks gastronomiske chef.

Filmen beskriver jagten på succes indenfor restaurationsbranchen og lige netop den succes har Jesper Koch flere gange præsteret at opnå.

“Jesper Kopch kommer for at fortælle om sin vej til succes og de omkostninger det kan have. På tv ser vi programmer om madlavning og det kan jo se legende let ud, men faktisk er det hårdt slid, hvor der skal lægges mange timer i et projekt som for eksempel at starte en restaurant på toppen”, siger Flemming Nissen fra Kinorama i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På scenen er det Flemming Nissen, der stiller Jesper Koch spørgsmål, men der vil også blive lejlighed til et par enkelte spørgsmål fra salen, hvis der er nogen der ønsker det.

Under introen vil der blive serveret et glas bobler for ligesom at få folk i den rette stemning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...