Støttekroner skal give flere golfspillere på Nordals

3. september 2020 Kultur

 Nordborg Golfklub har fået 29.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan klubben se frem til at komme i gang med at finde nye spillere, som kan få introduktion til golfsporten.

Formanden, Hans Oluf Reimer Hansen, minder om, at golf er en corona-venlig sport for alle. Med masser af motion, frisk luft og socialt samvær med afstand.

“Det er budskabet, vi skal have ud til potentielle golfspillere i lokalområdet”, siger han i en pressemeddelelse.

Nye golfspillere kan få gratis prøvemedlemskab med undervisning og tidligere golfspillere får tilbudt et tre-måneders ’genopfrisknings­medlemskab’. Alle interesserede inviteres til åbent hus lørdag den 12 september hvor bestyrelse og medlemmer vil introducere klubben, spillet og mulighederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Nordborg Golfklub glæder formanden og de 400 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Støtter foreningsidrætten med 44 millioner

Nordborg Golfklub har modtaget bevillingen på 29.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...