Stor begejstring på revyholdet

23. marts 2021 Kultur

Når man kigger på politikernes plan for genåbningen, så står der, at konferencer, spillesteder, teatre og biografer kan genåbne den 6. maj.

“Og nu kan vi næsten ikke få armene ned af ren begejstring”, siger Klaus Kristensen fra Sønderborg Sommer Revy.

“Vi er i gang med at vælge tekster ud og fra midten af april øver vi på livet løs på scenen i Sønderborg Teater”, siger han videre.

Sønderborg Sommer revy har premiere den 26. maj – tyve dage efter genåbningen.

Klaus Kristensen takker Sønderborg Sommer Revys helt utroligt trofaste publikum for deres støtte. Rigtigt mange har overført billetterne fra 2020 til denne sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har betydet alt for os. En tak også til alle de sponsorer, der bakker op om Sønderborgs folkelige fyrtårn. Nu glæder vi os til at få solgt de sidste billetter, og til at vi igen må grine sammen”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...