Stor opbakning til træffet mellem kloge hoveder og virksomheder

2. april 2019 Uddannelse

Tirsdag var scenen sat i Alsion, så kloge hoveder kunne møde en række af de virksomheder. der har brug for de kompetencer, som studerende høster på EASV og SDU.

“I år er der flere virksomheder med end tidligere”, siger Jesper Axelsen fra EASV. Han er glad for, at virksomhederne bakker op.

Kontorchef Jacob Krummes fra SDU er også mere end tilfreds.

“Jeg synes, at de mange virksomheder viser de studerende, at der er brug for deres kompetencer og de ser, hvor mange steder, de kan bruges”, siger kontorcehefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet gavner bestemt også virksomhederne, hvor nogle får et eller flere af de kloge hoveder i praktik, måske får en virksomhed snakket med nogle studerende, som kan hjælpe med et konkret problem.

“Mødet mellem virksomheder og studerende fører både praktik og jobs med sig”, siger Jacob Krummes.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...