Store forskelle på hvor hurtigt ambulancen kommer frem i Sønderborg Kommune

6. marts 2018 112

Region Syddanmark opgør halvårligt ambulancernes udrykningstider og tallene for 2. halvår af 2017 viser store forskelle i de enkelte områder indenfor Sønderborg Kommune.

Opgørelsen viser, at der i gennemsnit går 6 minutter fra der ringes 112 til den første ambulance er ankommet i postnummeret 6400, som dækker Sønderborg og i Nordborg kan borgerne også glæde sig over hurtig hjælp, takket være et samarbejde mellem Region Syddanmark og Danfoss, hvor Danfoss akutbil træder ind i beredskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Nordborg går der i gennemsnit 6,1 min. inden den første ambulance når frem.

Borgerne i Gråsten og på Sydals må i gennemsnit vente 12 min. fra der ringes 112 til den første ambulance ankommer og dermed dobbelt så lang tid som i Sønderborg og Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

KILDE: Region Syddanmark, responstider juli – december 2017 fordelt på delområder og postnumre.

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...