Store valgplakater?

3. maj 2018 Politik

Et par måneder før kommunalvalget sidste efterår kom der store skilte op flere steder i kommunen omkring større anlægsprojekter, skriver byrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, sent onsdag på sin Facebookside.

På dagens udvalgsmøde fik vi at vide at der måske ikke kommer en rundkørsel ved Guderup alligevel (billedet), da man undersøger andre muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg er der et stort skilt omkring et Ungdomshus, der forventes færdigt i sommeren 2018, selv om det hverken er påbegyndt eller fuldt finansieret.

Jeg tænker at man ikke bør sætte den slags skilte op før projekterne er grydeklare – det er i hvert fald misinformation af borgerne, eller også var det bare store skatteyderbetalte valgplakater fra den tidligere flertalsgruppe!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...