Store valgplakater?

3. maj 2018 Politik

Et par måneder før kommunalvalget sidste efterår kom der store skilte op flere steder i kommunen omkring større anlægsprojekter, skriver byrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, sent onsdag på sin Facebookside.

På dagens udvalgsmøde fik vi at vide at der måske ikke kommer en rundkørsel ved Guderup alligevel (billedet), da man undersøger andre muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg er der et stort skilt omkring et Ungdomshus, der forventes færdigt i sommeren 2018, selv om det hverken er påbegyndt eller fuldt finansieret.

Jeg tænker at man ikke bør sætte den slags skilte op før projekterne er grydeklare – det er i hvert fald misinformation af borgerne, eller også var det bare store skatteyderbetalte valgplakater fra den tidligere flertalsgruppe!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...