Stort besøg i Sønderborg Lufthavn

19. november 2015 Erhverv

topTorsdag formiddag lagde Sønderborg Lufthavn landings- og startbane til et stort Boeing 737-800 passagerfly. Det er det nordtyske rejsebureau Neubauer Touristik GmbH, der havde chartret det store fly. Passagerne blev transporteret fra Tyskland til lufthavnen i Sønderborg med busser.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre plads til det store antal rejsende, ialt 189 personer, havde lufthavnen udvidet opholdsområdet med telte.

Klokken 12.50 – med små ti minutters forsinkelse i forhold til tidsplanen, -lettede den tungt lastede Boeing med 189 forventningsfulde passagerer ombord, og satte kurs sydover i retning af Rom, hvor de efter planen skal ankomme omkring klokken 15.

Mandag eftermiddag vender det store turistfly igen tilbage til Sønderborg Lufthavn, hvorefter de 189 passagerer bliver sat i busser og kørt hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...