Stram kæden og kør med i Alssund-løbet

15. juli 2014 Frivillige

For 27. gang er Alssund-løbet og Sønderborg Rundt klar til at løbe af stablen. Cyklemotion Sønderborg skyder løbet i gang søndag den 3. august kl. 09:00. Der er samlet start ved Kontor Syd.cms2

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ruter for enhver motionist, der igen kan vælge mellem 3 ruter: 70 km. – 110 km. – eller 140 km.

Der køres en samlet prolog gennem Sønderborg by med Borgmester Erik Lauritzen , som er protektor for løbet, og klubbens hovedsponsor Svend Aage Kjær, Kontor Syd, foran hele feltet på ca. 280 ryttere.

Som noget nyt, har vi i år fået følgeskab af såkaldte BMW Marshalls, der vil guide os sikkert og trygt gennem byen og ud på ruterne. Det har vi arrangeret for at øge trafiksikkerheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når feltet er nået til 2-Øren på Sundgade skyder Borgmesteren for alvor løbet i gang.

Tilmelding

Tilmelding og betaling, se hjemmesiden: Her

Sidste frist for tilmelding uden ekstra gebyr, er mandag den 28.juli.

Hyggetur i byen

Samme sted fra kl. 09:30 er der Sønderborg Rundt. En lille hyggelig 20-km’s familietur på en afmærket rute i Sønderborg, som går ud til “Kryb i Ly” i Sønderskoven, hvor der er et depot, og hvor børnene kan vinde præmier i en lille konkurrence. Ved tilbagekomsten til startstedet uddeles præmierne i vores cafè!

Sønderborg Rundt har samme startsted, samlet start kl. 09:30 og kl. 10:00. Her er der ingen forhånds-tilmelding. Bare mød op i god tid!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...