Stram kæden og kør med i Alssund-løbet

15. juli 2014 Frivillige

For 27. gang er Alssund-løbet og Sønderborg Rundt klar til at løbe af stablen. Cyklemotion Sønderborg skyder løbet i gang søndag den 3. august kl. 09:00. Der er samlet start ved Kontor Syd.cms2

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ruter for enhver motionist, der igen kan vælge mellem 3 ruter: 70 km. – 110 km. – eller 140 km.

Der køres en samlet prolog gennem Sønderborg by med Borgmester Erik Lauritzen , som er protektor for løbet, og klubbens hovedsponsor Svend Aage Kjær, Kontor Syd, foran hele feltet på ca. 280 ryttere.

Som noget nyt, har vi i år fået følgeskab af såkaldte BMW Marshalls, der vil guide os sikkert og trygt gennem byen og ud på ruterne. Det har vi arrangeret for at øge trafiksikkerheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når feltet er nået til 2-Øren på Sundgade skyder Borgmesteren for alvor løbet i gang.

Tilmelding

Tilmelding og betaling, se hjemmesiden: Her

Sidste frist for tilmelding uden ekstra gebyr, er mandag den 28.juli.

Hyggetur i byen

Samme sted fra kl. 09:30 er der Sønderborg Rundt. En lille hyggelig 20-km’s familietur på en afmærket rute i Sønderborg, som går ud til “Kryb i Ly” i Sønderskoven, hvor der er et depot, og hvor børnene kan vinde præmier i en lille konkurrence. Ved tilbagekomsten til startstedet uddeles præmierne i vores cafè!

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Rundt har samme startsted, samlet start kl. 09:30 og kl. 10:00. Her er der ingen forhånds-tilmelding. Bare mød op i god tid!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...