Strandhjem brugte torsdagen på alletiders musikfestival

17. august 2018 Broager

Det psykiatriske hjem Strandhjem lagde torsdag have, telte og alt hvad dertil hører til en musikfestival for psykisk syge.

Ud over Strandhjems egne beboere deltog der borgere fra andre botilbud, bofællesskaber, væresteder, familie, venner af huset m.m. hovedsaligt fra det Sønderjyske.

Musikken blev i år leveret af det lokale band Greystone fra Gråsten, som spillede populærmusik samt den irske trubadur Tom Donovan og rockabilly bandet Billybobbers, skriver Strandhjem til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var godt humør og god stemning, og der blev snakket, hygget, sunget og danset. Festivalen skaber grobund for nye venskaber og gamle venskaber bliver genopfrisket så det er en dag som det bliver set frem til og snakket om hvert år.

Det var 18. gang, at Strandhjem stod for at arrangere musikfestivallen, som er den eneste af sin slags her i Sønderjylland.

Fredag står der “oprydning” på programmet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...