Strandhjem brugte torsdagen på alletiders musikfestival

17. august 2018 Broager

Det psykiatriske hjem Strandhjem lagde torsdag have, telte og alt hvad dertil hører til en musikfestival for psykisk syge.

Ud over Strandhjems egne beboere deltog der borgere fra andre botilbud, bofællesskaber, væresteder, familie, venner af huset m.m. hovedsaligt fra det Sønderjyske.

Musikken blev i år leveret af det lokale band Greystone fra Gråsten, som spillede populærmusik samt den irske trubadur Tom Donovan og rockabilly bandet Billybobbers, skriver Strandhjem til SønderborgNYT.

Der var godt humør og god stemning, og der blev snakket, hygget, sunget og danset. Festivalen skaber grobund for nye venskaber og gamle venskaber bliver genopfrisket så det er en dag som det bliver set frem til og snakket om hvert år.

Det var 18. gang, at Strandhjem stod for at arrangere musikfestivallen, som er den eneste af sin slags her i Sønderjylland.

Fredag står der “oprydning” på programmet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...